Голові Одеської ОВА передали вітання від Митрополита Одеського та Ізмаільского Агафангела та подякували за співпрацю

20 лютого 2024 року, з благословіння митрополита Одеського та Ізмаільського Агафангела, вікарій Одеської єпархії Української Православної Церкви архієпископ Южненський Діодор та голова місіонерського відділу Одеської єпархії УПЦ протоієрей Максиміан Погореловський взяли участь у зустрічі з Головою Одеської обласної військової адміністрації Олегом Кіпером, на якій були присутні представники всіх релігійних конфесій м. Одеси та Одеської області.

На зустрічі Олег Кіпер, вітаючи усіх запрошених, висловив подяку релігійним діячам за соціальну та гуманітарну підтримку під час війни.
Архієпископ Діодор передав привітання Олегу Кіперу від Митрополита Одеського та Ізмаільского Агафангела, подякував за співпрацю, зазначивши, що Українська Православна Церква молиться за перемогу нашої рідної України у жахливій війні.

Протоієрей Максиміан Погореловський представив звіт про діяльність Одеської єпархії Української Православної Церкви в умовах війни, ії гуманітарну, соціальну та просвітницьку місію в одеському регіоні, та мільйонну допомогу постраждалим та нужденним співгромадянам.

Як пише прес-служба Одеської єпархії УПЦ, ця зустріч надала можливість ознайомитись з усіма керівниками або представниками релігійних організацій Одеської області. Під час дискусії обговорювалися важливі питання відносин між Церквою і державою задля збереження міжконфесійного та релігійного миру в Одеському регіоні.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews