На адресу Митрополита Одеського та Ізмаїльського, Владики Агафангела продовжують надходити привітання

Тисячі привітань надійшло на адресу Митрополита Агафангела з нагоди його 85-річного ювілею, який він відсвяткував 2 вересня. Про це повідомляє наш кореспондент.

Ігуменя жіночого монастиря на честь ікони Божої Матері «Цілителька», матушка Софія побажала Митрополиту Одеському та Ізмаїльському багатоліття.

Владика багато допомагає у справі розбудови жіночої обителі, яка розташована у селі Холодна Балка Одеського району та неодноразово відвідував монастир.

«Сердечно вітаємо нашого дорогого Архипастиря та ктитара монастиря Митрополита Агафангела з 85-річним ювілеєм.
Многая та благая літа», - пише матушка Софія на сторінці жіночого монастиря на честь ікони Божої Матері «Цілителька» у соціальній мережі Фейсбук.

Привітали Владику також духовенство та віруючі Білгород-Дністровського благочиння Одеської єпархії УПЦ.

«В ці дні священство і віруючі Білгород-Дністровського благочиння та всієї Одеської єпархії підносять прохання про здоров’я, спасіння і примноження років Архіпастирського служіння Вашого Високопреосвященства. Вашими справами, Батьківськими настановами життя священнослужителів, ченців та всіх православних людей сповнюється благодатною силою Божою, збагачується миром, братською єдністю і проголошує істину Божественного Одкровення всьому світу.

Від себе особисто, разом з священнослужителями і віруючими Білгород-Дністровського благочиння, бажаємо Вам, дорогий Владика, доброго здоров’я, духовної міцності, миру, благополуччя, багато років нести Високе служіння Святій Церкві і православному народу», - йдеться у привітанні, яке підписав благочинний протоієрей Рустік Виходцев, священство та віряни Білгород-Дністровського благочиння.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews