Архідиякон Андрій Пальчук: Спасо-Преображенський собор зруйнували за чітку позицію Митрополита Одеського та Ізмаїльського, Владики Агафангела

Саме принципова позиція Митрополита Одеського та Ізмаїльського, Владики Агафангела на тему війни в Україні стала причиною того, що російська ракета влучила у Спасо-Преображенський собор. Це помста ворога, - переконаний архідиякон Андрій Пальчук з Одеської єпархії УПЦ.

Він висловив подив, що у станах парламенту не викликав жвавого обговорення ухвалений проект бюджету країни, який призведе до ще більшого зубожіння українського народу.
«Коли дійшла черга до питання заборони церкви народні обранці показали нечувану активність. Боже, які були виступи від кожної фракції. Це ФСБ, це не протирічить Конституції, це справа національної безпеки. Я давно не дивився Верховну Раду. Лише у дитинстві, коли всі люди похилого віку слухали радіо на вуличному стовпі, щоби дізнатись, коли у них буде пенсія по 500 доларів?».

Вже у прямому ефирі на медіаресурсах Одеської єпархії УПЦ архідиякон Андрій Пальчук висловив подив, що серед тих нардепів з Одещини, які проголосували за заборону церкви, є прихожани храмів УПЦ, які їх постійно їх відвідували, заходили до вівтарної частини, причащалися.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews