Андрій Абрамченко привітав жителів Ізмаїла

Прийміть щирі вітання з Великим православним святом – Світлим Христовим Воскресінням. Про це йдеться у привітанні мера Ізмаїла.

"Третій рік поспіль ми відзначаємо Пасху Христову в важких обставинах воєнного часу.

Наш народ мужньо бореться за майбутнє Української держави, за перемогу добра над злом.

Ми віримо, що добро і милосердя допоможуть нам перемогти підступного ворога, здолати всі труднощі, і молимось за наших мужніх та героїчних Захисників, які боронять нашу свободу і державну незалежність, за усіх українців і за тих, хто допомагає нашому народу перемогти.

Бо віра, надія та любов - це наша духовна опора в боротьбі за право жити під вільним українським небом",- пише Андрій Абрамченко.

На думку мера Ізмаїла, в умовах широкомасштабної агресії рф проти України Великдень ще більше обʼєднує нас у щирій молитві, в дієвому бажанні бачити свою землю вільною, квітучою і незалежною.

У Великодні свята, як і кожного дня, Андрій Абрамченко закликав згадати про Захисників та Захисниць з підрозділів Сил безпеки та оборони, про всіх, хто через наступ російського загарбника покинув власні домівки, про полонених і безвісти зниклих, усіх наших Героїв, які у боротьбі за Україну віддали найцінніше — власне життя.

"Хай Господь оберігає всіх нас, а українським воїнам дає захист, мужність і благодать!

Нехай Бог захищає всіх, хто наближає нашу Перемогу!

Нехай світло життя осяює Україну і дає нам силу перемогти ворога.

Божої благодаті всім та Перемоги нам", - наголосив мер Ізмаїла.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews