Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко привітав з Днем Конституції: Разом ми працюємо на Перемогу

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю з важливим святом для нашої держави - Днем Конституції України. Про це на власних сторінках у соцмережах пише мер Ізмаїла.

«Захист суверенітету і територіальної цілісності України є найважливішою функцією держави, справою всього Українського народу.

В перші хвилини широкомасштабної агресії рф проти України ці слова нашої Конституції набули великого змісту: увесь світ побачив, як українці відстоюють свою свободу, незалежність і недоторканість своєї держави.

Конституція України визначає головні засади нашого суспільства: права та свободи людини, архітектуру демократичної держави, європейську ідентичність українського народу, незворотність європейського та євроатлантичного курсу України.

І ми захищаємо ці цінності та пріоритети великою ціною, бо ми усвідомлюємо свою відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми та прийдешніми поколіннями за нашу Батьківщину, за своїх співгромадян, за рідних та близьких нам людей», - наголосив Андрій Абрамченко.

Він наголосив, що сьогодні спільна мета – це Перемога над російським агресором, жорстоким ворогом.

«Ми віримо в Збройні Сили України, в наших Захисників і Захисниць – гордість українського народу, які кожного дня повертають під прапор нашої держави нові міста та села.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю кожного українського воїна, який віддав своє життя за Україну, перед пам’яттю кожної мирної людини, вбитої підступним ворогом.

Вічна пам’ять і вічна слава героям!

Разом ми працюємо на Перемогу – посилюємо фронт, забезпечуємо міцний тил для наших Захисників.

І, попри все, на всіх рівнях держави і суспільства, ми втілюємо нашу спільну мету – розвиваємо і зміцнюємо демократичну, суспільну і правову державу, тому що бачимо себе в колі європейських друзів».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews