Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Сьогодні у нас одне спільне бажання — закінчення війни українською Перемогою

Мер Андрій Абрамченко привітав ізмаїльчан з 2024 роком, що наближається. 2023-й він назвав складним роком війни, сповнений болю, втрат, але одночасно – мужності, стійкості та віри в Перемогу.

«Другий рік великого Подвигу українського народу. тРік незламної сили, мужності, єдності та самопожертви у боротьбі за рідну землю і свободу. В умовах широкомасштабної агресії росії проти України громада нашого міста об’єднана спільною метою – Перемогою України. Ми вкотре довели, що українці - непереможні та вміють по-справжньому цінувати те, що дійсно важливе: людей, які поряд, кожен день, кожну мить. Проводжаючи в минуле 2023-й, дякуємо всім, хто стояв поруч. Тим, хто забезпечував життєдіяльність міста та безперебійну роботу підприємств, хто допомагав готувати сховища та укриття, облаштовувати пункти Незламності, хто турбувався про тисяч людей, які знайшли в Ізмаїлі прихисток», - йдеться у привітанні..

Андрій Абрамченко підкреслив, що головна подяка – українським воїнам з підрозділів Сил безпеки та оборони, які на передовій боронять рідну Україну, щоб ми мали можливість залишатись в рідних домівках, виховувати своїх дітей і просто жити. «Завжди будемо памʼятати Героїв, які віддали життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність і за майбутнє кожного українця. Молимося за наших воїнів та цінуємо найдорожче, що в нас є – своїх рідних та нашу Україну. Україна вистояла, Україна є й буде. Тепло наших сердець, єднання та вдячність простягаються від наших домівок до фронтових окопів.

Шановні ізмаїльчани! Прийміть від Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету щирі вітання з Новим роком. Сьогодні у нас одне спільне бажання — закінчення війни Українською Перемогою. Де б ми не були, ми загадаємо його разом. Віримо, що 2024 рік стане Переможним!
Україна стане вільною від ворога, Захисники і Захисниці повернуться в свої родини у мирне життя», - підкреслив мер.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews