ДТП в Одеській області: медики діагностували у постраждалого забій грудної клітки, перелом ребер та рублену рану гомілки

Автопригода сталася в селищі Доброслав. Попередньо слідчі встановили, що 27-річний водій легковика, виїжджаючи заднім ходом зі стоянки на головну дорогу, не пропустив водія мопеда, який мав перевагу в русі, внаслідок чого сталося їх зіткнення.

У дорожньо-транспортній пригоді травмувався 67-річний мопедист. Потерпілого каретою швидкої допомоги доправили до міської лікарні, де медики діагностували йому забій грудної клітки, перелом ребер та рублену рану гомілки. Також у чоловіка відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі.

Водій легковика не постраждав, його вже перевірили на стан алкогольного спʼяніння - він був тверезим.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

В рамках кримінального провадження поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз.

Слідство триває. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews