ДТП в Одеській області: пасажиру двоколісника діагностували перелом гомілки

Поліцейські попередньо встановили, що зіткнення транспортних засобів сталося у Подільську, коли 30-річний водій автомобіля, виїжджаючи з другорядної дороги, не пропустив мотоцикл під керуванням 28-річного чоловіка, який рухався головною дорогою і мав перевагу у русі.

Унаслідок автопригоди обидва керманичі не постраждали, а 29-річного пасажира двоколісника каретою швидкої допомоги доставили до лікарні, де йому діагностували перелом гомілки.

Перевірка водіїв на стан сп'яніння показала, що обидва були тверезими.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження слідчі призначили низку судових експертиз, а транспортні засоби помістили на арештмайданчик.

Слідчі дії тривають.

Поліцейські звертаються до водіїв бути уважними за кермом, дотримуватися швидкісного режиму і правил маневрування, не ігнорувати дорожні знаки і розмітку. Це вбереже вас та інших учасників дорожнього руху від аварій та травмувань.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews