В мерії Одеси назвали причини демонтажу

Фахівці Комунального підприємства «Одесміськсвітло» регулярно проводять роботи з ремонту зовнішнього освітлення вулиць, парків і скверів міста, а також ліквідовують аварійні ситуації.

У плановому режимі постійно виконується обстеження об'єктів вуличного освітлення (опори, розподільні шафи, світильники та ін.) з метою виявлення аварійних або непрацюючих елементів, а також актів вандалізму.

Часто внаслідок аварійних ситуацій або безвідповідальної поведінки водіїв опори зовнішнього освітлення приходять у непридатність.

Тільки з початку 2024 року, за 5 місяців фахівцями підприємства було демонтовано 16 і замінено19 пошкоджених опор. Заміна опор - досить трудомісткий процес, роботи виконуються із залученням спецтехніки (крана).

Крім того, невідомі вандали майже постійно обмальовують стіни трансформаторних підстанцій та лишають написи. Працівникам підприємства доводиться регулярно фарбувати стіни ТП.

Одеська мерія вкотре звертається до одеситів з проханням дбайливо ставитися до майна міської громади. Умисне псування та знищення міського майна тягнуть за собою кримінальну відповідальність.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews