Голова Ізмаїльської РВА Родіон Абашев провів нараду з представниками керівництва територіальних громад та підприємств

20 травня 2024 року голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев провів нараду з представниками керівництва територіальних громад та підприємств з забезпечення життєдіяльності на території Ізмаїльського району. У нараді взяли участь заступниці голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко і Марина Деной, т.в.о. керівника апарату Ізмаїльської РДА Світлана Тіткова.

В ході зустрічі була розглянута низка актуальних питань.

Спочатку начальник Ізмаїльського управління експлуатації газового господарства (УЕГГ) АТ «Одесагаз» Микола Біляй розповів про підсумки проходження опалювального періоду 2023-2024 рр. та заходи з підготовки об’єктів газового господарства до осінньо-зимового періоду 2024-2025 рр. За словами Миколи Антоновича, Ізмаїльським УЕГГ проводиться своєчасне оновлення газопостачального обладнання, всі аварійні пошкодження своєчасно ліквідовуються. Зі свого боку керівник УЕГГ закликав населення району своєчасно сплачувати послуги з газопостачання, у тому числі за транспортування «блакитного палива», тому що від цього напряму залежить належне функціонування місцевих газових господарств.

Потім керівник Ізмаїльського регіону АТ «ДТЕК Одеські електромережі» Валентин Кравченко розказав про підсумки та проблемні питання проходження осінньо-зимового періоду 2023-2024 рр. і планові заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 рр. і захист об’єктів в умовах загрози порушення безпеки постачання електричної енергії. Валентин Миколайович зазначив, що з боку керованого ним підприємства робиться усе належне для безперебійного якісного електропостачання за виключенням запроваджених нещодавно графіків погодинних відключень, на які місцеві підприємства ДТЕК не мають змоги впливати. Активно розроблюються і залучаються плани щодо інвестиційних проектів з підготовки до наступного осінньо-зимового сезону.

Головний спеціаліст з мобілізаційної роботи Ізмаїльської РДА Сергій Бутенко відзвітував про проведення та виконання заходів мобілізації в Ізмаїльському районі, шляхи їх покрашення.
В.о. начальника відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства Ізмаїльської РДА Ірина Георгієва доповіла про обстеження та аналіз фактичного стану об’єктів життєзабезпечення, розробка комплексу заходів щодо підготовки бюджетних установ та організацій, об’єктів тепло-, водо-, електро-, газопостачання до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років з урахуванням недоліків минулого опалювального сезону.

На завершення зустрічі заступниця голови РДА Марина Деной освітила питання облаштування укриттів у закладах освіти Ізмаїльського району в 2024/2025 навчальному році і облаштування боксів для зберігання медичних препаратів на базі екстреної швидкої медичної допомоги.

За підсумками наради головою Ізмаїльської РДА були надані відповідні доручення і рекомендації.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews