ДТП в Одеській області: у постраждалого відкритий перелом коліна

Унаслідок автопригоди, що сталася у межах селища Авангард на перехресті з автодорогою Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші, травмувалася одна людина.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Mazda», виконуючи поворот ліворуч, не пропустив автомобіль «Hyundai», який рухався у зустрічному напрямку і мав перевагу у русі, та допустив з ним зіткнення.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій «Hyundai». Чоловіка каретою швидкої допомоги доставили до районної лікарні, де медики діагностували йому відкритий перелом коліна. Другий керманич не постраждав.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезими.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках розпочатого кримінального провадження слідчі призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають, встановлюються повні обставини події.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews