Мер Ізмаїла привітав та пообіцяв, що свято буде після перемоги

Сьогодні Ізмаїл святкує 433 роки з дня заснування. Мер міста Андрій Абрамченко оприлюднив привітання з цього приводу.

«Скорішої Перемоги – найголовніше побажання місту, яке стало теплим затишним домом для тимчасово вимушених переселенців, транспортним хабом для вантажівок із українським зерном та воротами України в Європу.
Місту, серце якого б’ється турботами про військових, які відстоюють свободу та незалежність України, волю українського народу та тепло рідних домівок, мирне майбутнє власних дітей.

Святкові заходи будуть – після Перемоги над російськими окупантами.

Ізмаїле, тримайся!
Радій шкільним дзвоникам, дитячому сміху, успіхам юних спортсменів, усмішкам ветеранів праці, відданості містян, державній підтримці, міжнародним проєктам та всьому тому, що сьогодні наповнює життям твої вулиці, проспекти, парки, сквери та набережні.
Нехай кожен день буде наповнений працею комунальників, будівельників, портовиків, міського транспорту та торговельних двориків, музеїв, дитсадочків – та планами на майбутнє, яке обов’язково буде мирним, тому що наші Сили безпеки та оборони кожен день надзусиллями наближають Перемогу», - йдеться у привітанні.

Мер Андрій Абрамченкр запевнив, що Ізмаїл пам’ятає всіх Захисників та Захисниць України, хто наш спільний шлях до Перемоги прокладає власним життям.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews