Мер Ізмаїла: Заради свободи та нашої Перемоги ми продовжуємо боротися, розвиватись, навчатися

Сьогодні в Ізмаїлі пролунали останні дзвоники, що символізують закінчення навчального року. З цієї нагоди мер Ізмаїла Андрій Абрамченко звернувся до мешканців міста.

Він нагадав, що вже другий рік це свято проходить в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України, тому для багатьох ці урочистості проходять в онлайн форматі. «Але навіть за таких умов останні дзвоники для старшокласників – символ початку нового етапу життя, який стане часом вибору життєвого шляху, а також громадянського та професійного становлення».

Андрій Абрамченко побажав випускникам ізмаїльських шкіл:

«Нехай ваші мрії, яскраві, амбітні, націлені у майбутнє та пов'язані з нашою Україною, неодмінно збудуться! Нехай Ваша любов до рідного дому та до Батьківщини знайде своє втілення у нових відкриттях та професійних здобутках на благо українського народу та нашої держави. Україні дуже потрібні професіонали у всіх професіях та галузях!

Бажаю всім школярам протягом літніх канікул набратися сил і з початком нового навчального року енергійно та ефективно освоювати нові знання».

Мер Ізмаїла висловив щиру вдячність Силам Оборони України, які другий рік поспіль під час повномасштабної агресії росії проти України виборюють право українського народу на вільне майбутнє.

«Як би не було складно, українців не зламати.

Заради свободи та нашої Перемоги ми продовжуємо боротися, розвиватись, навчатися».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews