ДТП в Одеській області: водія двоколісника госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні

Автопригода сталася на трасі Одеса-Рені поблизу села Красна Коса. Попередньо правоохоронці встановили, що 18-річний місцевий житель, виїжджаючи на мопеді з другорядної дороги, не пропустив мікроавтобус під керуванням 65-річного жителя Одеського району, який рухався головною дорогою і мав перевагу в русі.

Водія двоколісника госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні з травмами голови та травматичним шоком. Там у нього відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі.

Керманича мікроавтобуса вже перевірили на стан сп’яніння – він був тверезим.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції районного відділу поліції.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження призначено низку експертиз. Слідство триває.

Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», - прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews