Мер Ізмаїла привітав ветеранів: Приклади минулого надихають наших захисників і захисниць

Сімдесят дев’яту річницю визволення Ізмаїла від нацистських окупантів відзначають в умовах широкомасштабної агресії росії проти України. Знову, як і під час Другої світової війни, українці із зброєю в руках, героїчно та мужньо, боронять рідну землю від загарбника. І ми бачимо як вони схожі: нацист з минулого і сучасний російський солдат, який вбиває наших дітей та розстрілює беззбройних за слова «Слава Україні!».
Про це у привітанні пише мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

«Історія нашого народу доводить – ми Переможемо, бо ми на своїй землі, бо ми нащадки героїчних поколінь, які найголовнішим для себе обов’язком вважали захист своєї родини, своєї домівки, своєї Батьківщини.

В цей день ми вшановуємо наших ветеранів, учасників Другої світової війни та визвольного руху, працівників тилу. Приклади минулого надихають наших Захисників і Захисниць, допомагають у важкі години, зміцнюють у боротьбі з агресором».

Андрій Абрамченко підкреслив, що сьогодні Україна пише нову історію із іменами нових героїв, пише історію Перемоги!

Мер Ізмаїла звернувся до ветеранів:
Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму. Честь і шана ветеранам – визволителям рідної землі, переможцям нацистської ідеології.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews