Одеська область: в Ізмаїлі стало відомо про велику втрату

На 79-му році пішла з життя Тамара Іванівна Чернявська – відомий Вчитель, талановитий керівник освіти нашого міста, великий патріот, порядна та щира людина.

«Все своє життя Тамара Іванівна присвятила освіті, була справжнім професіоналом, любила своє місто і прагнула зробити його кращим – це її великий особистий внесок у майбутнє України.

Вона була вчителем хімії у сільській школі, заступником директора школи з навчально-виховної роботи, директором ОШ №9, начальником Ізмаїльського міського відділу освіти.

Робота Тамари Іванівни Чернявської у міському відділі освіти збіглася з радикальною реформою загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

За її безпосереднього керівництва у місті запроваджувалися передові інноваційні педагогічні технології, програми «Рівний – рівному», «Діалог», «Громадська освіта», втілювалися в життя освітні міжнародні програми «Партнерство в освіті», «Відмінники освіти у викладанні іноземної мови», «Світові зв’язки», формувалися навчальні заклади нового типу.

Особливу увагу Тамара Іванівна приділяла розвитку творчої особистості вчителя та гуманізації освіти, роботі з обдарованою молоддю, щедро ділилася своїм багатим життєвим та професійним досвідом.

Багаторічна плідна праця Тамари Іванівни Чернявської була відзначена багатьма заслуженими нагородами, серед яких - Почесна грамота Верховної Ради України, звання
«Заслужений працівник освіти України», численні нагороди Міністерства освіти і науки України, Одеської обласної державної адміністрації, Ізмаїльського міського голови», - пише мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

За його словами, Тамара Чернявська ніколи не залишалася байдужою до чужих справ та надавала посильну допомогу всім, хто до неї звертався.

«Ми поважаємо і будемо пам’ятати її як педагога-наставника, талановитого керівника, великого патріота, порядну та щиру людину.

Дуже прикро і боляче втрачати людей, які своєю працею віддавали себе громаді…

Для громади нашого міста Тамара Іванівна Чернявська завжди була та залишиться прикладом патріотизму і служіння своїй Батьківщині».

Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету, громади міста мер висловив щирі співчуття родині Тамари Іванівни.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews