Одеська область: в Ізмаїлі стартував Відкритий чемпіонат міста з футзалу

Cпортивне життя в Ізмаїлі продовжується. У місцевому Палаці спорту стартував Відкритий чемпіонат міста з футзалу серед аматорських команд на підтримку Сил безпеки та оборони України.

Учасниками чемпіонату стали команди «Гравець», «Вітер», ФК «Рені», СК «Ізмаїл», «Гвардія», «Чемпіон», «Дружба», «Bessarabia» (вища ліга), а також команди «Іва», «Некрасівець», «Репіда», «Садівник», «Патрульна поліція», «Корвет», «СІЗО», «Хайдук», «Рута» та «The Keen» (перша ліга).

Головний суддя змагань – Ірина Рапанович.

На урочистому відкритті чемпіонату від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету спортсменів та вболівальників привітали заступник міського голови Сергій Лузанов та керівниця відділу фізичної культури та спорту Тетяна Морій. З побажаннями Перемоги до футболістів звернулись голова Ізмаїльської міської федерації футболу Генадій Поліда та начальник фізичної підготовки і спорту НГУ капітан Ігор Єманов.

«Планується, що футбольні зустрічі відбуватимуться у вихідні, а підсумки Відкритого чемпіонату міста з футзалу серед аматорських команд на підтримку Сил безпеки та оборони України будуть підведено восени», - прокоментував цей спортивний захід мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews