В Одесі повідомили про велику втрату: вона багато зробила для нашої рідної Одеси

Пішла з життя Лідія Миколаївна Голубенко. Керівник, заслужений працівник освіти України і просто дуже хороша і тепла Людина, яка багато зробила для нашої рідної Одеси. Такою інформацією на власній сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив депутат Одеської міської ради Василь Ієремія.

Він нагадав, що багато років Лідія Голубенко очолювала факультет романо-німецької філології Одеського національного університету.

«Випустила величезну кількість студентів, які згодом поєднували наше місто та різні куточки світу. Невидимі та дуже важливі ниточки, за якими будувалися нові партнерства, проекти, культурний обмін та багато іншого…

Лідія Миколаївна мала дивовижну здатність досягати високих цілей, знаходити сенси і об'єднувати навколо них активних і результативних людей. Створювати затишне та довірче середовище, бути підтримкою та прикладом, випромінювати тепло та довіру. І в такому середовищі виховувати своїх учнів».

Василь Ієремія назвав смерть Лідії Голубенко великою втратою для Одеси «Світла пам'ять назавжди залишиться у наших серцях», - пише депутат Одеської міської Ради.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews