В Одеській області поліція оперативно затримала водія автівки

Автопригода сталась у селі Кароліно-Бугаз Білгород-Дністровського району.

Попередньо правоохоронці встановили, що 34-річний житель Одеси, не маючи водійського посвідчення, сів за кермо легковика «Opel», який належить його знайомому, під час руху не обрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу й ліве узбіччя та здійснив наїзд на місцевого 78-річного чоловіка, який ішов узбіччям у попутному напрямку.

Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Поліцейські затримали водія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У чоловіка відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі, результати якого показали, що за кермом він був тверезий.

Автомобіль правоохоронці вилучили та помістили на арештмайданчик.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та СОГ територіального підрозділу поліції.

Фігуранту вже повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого. Наразі ми клопочемо щодо обрання підозрюваному судом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. В рамках провадження призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews