Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який не встиг створити власну сім’ю

Затишанська громада втратила ще одного вірного сина України – на війні загинув 32-річний житель села Торосове Сергій Михайлович Абрамов.

Він був водієм-електриком взводу радіорозвідки розвідувальної роти. Своє останнє бойове завдання він виконав 14 жовтня біля населеного пункту Невське Донецької області. Тут отримав поранення, що виявилися несумісні з життям…

Сергій був сильний духом, любив спорт та був цілеспрямованою людиною. Народився 3 липня 1991 року в селі Торосове, тут закінчив 11 класів і продовжив навчання в Захарівському професійно-технічному училищі. Після служби в армії працював в Одесі на різних роботах – на будівництві та в охороні. Згодом разом з двома односельцями в рідному селі займалися вирощуванням овець.

З 18 років хлопець ріс без матері – вона померла від важкої хвороби. А п’ять років тому пішов з життя і батько. Тож з рідних у Сергія лише двоє старших братів та сестра (він був наймолодшим у родині).

Не встиг наш воїн створити власну сім’ю, бо спочатку прагнув міцно «стати на ноги». Але всі плани перекреслила війна. З січня 2023 року Сергій Абрамов був мобілізований на військову службу. Ніхто з рідних навіть не знав конкретного місця його перебування – будучи в розвідувальній роті, він все тримав у секреті. У телефонних розмовах з близькими говорили на різні теми, а от про свою локацію ніколи не казав. Лише із сповіщення про смерть рідні дізналися, що Сергій був на передовій фронту.

Попередньо відомо, що поховання Сергія Абрамова відбудеться у п’ятницю в селі Торосове.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews