Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який рятував побратимів

У селі Новоселівка Одеської області на колінах зустрічали воїна та місцевого жителя – Ботнара Миколу Вікторовича року народження. Про це повідомляє Куяльницька сільська об'єднана територіальна громада. Захисник загинув 11 травня під Бухмутом, рятуючи побратима.

Віддати честь та повагу загиблому захиснику прийшли рідні, бойові побратими, військові, однокласники, друзі, жителі громади та місцева влада. Бійця провели як Героя – триразовий залп салютної команди.

Односельці попрощалися з Миколою Ботнарем, співаючий Гімн України провели його в останню путь.

Ботнар Микола Вікторович народився 23 жовтня 1984 року в Доманівському районі Миколаївської області у родині колгоспників. Закінчивши місцеву школу, вступив до ПТУ у селищі міського тиру Врадіївка, де навчався на тракториста. З 2003 року мешкав та працював у селі Новоселівка – одружився, виховував разом із дружиною Оленою семирічну доньку Варвару.

Як пише портал Вгороде, у листопаді 2022 року Миколу призвали до навчальної частини в Черкаси, потім він проходив військову службу у четвертій окремій танковій бригаді у Соледарі, згодом на Харківському напрямку.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews