Розлючений одесит дістав з кишені розкладний ніж та вдарив опонента в живіт

Подія сталась на вулиці Академіка Філатова в Одесі. Правоохоронці встановили, що місцевий чоловік навідався до магазину, в якому працює його колишня співмешканка, дочекався, доки вона завершить зміну, і пішов за нею слідом. Жінка помітила переслідувача і, злякавшись, почала кричати. Їй на допомогу прибіг перехожий, і між чоловіками виникла сварка.

Зловмисник приревнував колишню до незнайомця, дістав з кишені розкладний ніж та вдарив опонента в живіт. 30-річний потерпілий отримав проникаюче ножове поранення черевної порожнини і був госпіталізований «швидкою», яку разом з поліцейськими на місце події викликав очевидець.

Правопорушник після скоєного втік, однак менш ніж за годину поліцейські розшукали втікача та вилучили у нього ніж, який скерували на експертизу. Чоловік пояснив, що переслідував жінку, бо хотів помиритися.

«Ми затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру в умисному спричиненні тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння. Відповідно до ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від пʼяти до восьми років. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», - повідомила старша слідча відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Олена Бурлака.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews