В Одесі затримали чоловіка, який грабував жінок

Пересуваючись серед дня на велосипеді, зловмисник упритул наближався до потерпілих, зривав із них ланцюжки і їхав геть. У такий спосіб правопорушник пограбував двох містянок, за що йому загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Злочини були скоєні на вулицях Шкільний Аеродром і Бреуса. Одеситки 63-х та 52-х років зазнали збитків на загальну суму більше п’ятдесяти тисяч гривень.

Протягом кількох днів працівники Одеського районного управління поліції № 1 та відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1, на території обслуговування яких відбулися правопорушення, встановили зловмисника і затримали його.

Викрадені речі 48-річний чоловік встиг продати, наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення місця знаходження майна для повернення його власницям.

Нині, за наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews