В Одесі затримали нахабного зловмисника

Одеські поліцейські за годину викрили зловмисника, який незаконно заволодів чужим мопедом, та повернули транспорт власнику.

Потерпілий навіть не встиг помітити, що зникло його майно. Злочинцю вже повідомлено про підозру. Йому загрожує позбавлення волі.

Як повідомила прес-служба поліції, подія сталася вдень на вулиці Базарній. Правопорушник відкотив двоколісник з місця паркування і поштовхав у бік вулиці Бориса Літвака, плануючи надалі користуватися ним як особистим засобом пересування.

Протиправним діям чоловіка завадили співробітники відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1. Вони, під час відпрацювання території обслуговування, зупинили підозрілого громадянина і з’ясували, що мопед, який він штовхав, йому не належить і був незаконно привласнений.

Слідчі вилучили транспортний засіб у 30-річного чоловіка і повернули власнику. З моменту скоєння кримінального правопорушення пройшла всього година і потерпілий навіть не помітив зникнення майна.

«За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному заволодінні транспортним засобом. Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років. Триває слідство», - розповів заступник начальника територіального підрозділу поліції Павло Гавришко.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews