Житель Одеської області бив жінку кулаками, а коли та лежала у безпорадному стані продовжив наносити численні удари ногами

Подія сталася в селищі Олександрівка Одеського району. Поліцейські встановили, що раніше судимий за умисне вбивство чоловік у себе вдома влаштував хмільне застілля зі своєю знайомою. Під час вживання алкогольних напоїв між ними виникла сварка з приводу того, що він заборгував їй тисячу гривень і не хотів віддавати. В ході конфлікту господар почав бити гостю кулаками, а потім, коли та вже лежала у безпорадному стані, продовжив наносити численні удари ногами. Схаменувшись, зловмисник викликав «швидку» потерпілій. Але, на жаль, вона померла під час госпіталізації.

За результатами проведеної судово-медичної експертизи, смерть жінки настала унаслідок численних травм голови, грудної клітки, черевної порожнини, розриву печінки і селезінки, шоку.

«Ми затримали фігуранта в процесуальному порядку та під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто в умисному тяжкому тілесному ушкоджені, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілої. За клопотанням поліцейських суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває», - повідомив т.в.о. начальника територіального підрозділу поліції Андрій Коротченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews