Одеська область: мер Ізмаїла Андрій Абрамченко привітав прикордонників

Шановні військовослужбовці Державної прикордонної служби України. Прийміть від Ізмаїльської міської ради та виконавчого комітету вітання з Днем прикордонника України. Про це йдеться у привітанні, яке поширив мер Ізмаїла.
За словами Андрія Абрамченка, українські прикордонники – важлива складова Сил безпеки і оборони.

«Сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України, Ваша служба є прикладом героїзму, відчайдушності та бойового братерства, витримки та самопожертви у захисті державних кордонів Батьківщини.

Об’єднані прагненням до свободи та ненавистю до окупантів, Ви гідно виконуєте найскладніші бойові завдання, звільняєте українські землі.

Завдяки Вашій силі та мужності ми вільні та день за днем стаємо ближчими до Перемоги.

Щодня ми дякуємо Вам за життя, за можливість вчитися і працювати, за стійкість і відвагу, з якими Ви бороните рідну землю», - йдеться у привітанні.

Міський голова Андрій Абрамченко зазначив, що ізмаїльчани пишаються кожним Захисником та кожною Захисницею України і пам’ятають кожного та кожну, хто віддав своє життя за Батьківщину.
«Ми пишаємось незламним духом українських прикордонників та ветеранів прикордонної служби у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України в битві проти російських окупантів».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews