Одеситам показали, як триває підготовка до відкриття виставки до 10-річчя преставлення Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана)

Наповнена цікавими історичними фактами виставка буде відкрита у приміщенні Київської духовної академії УПЦ. Про це повідомила ігуменя жіночого монастиря УПЦ в Одесі.

Матушка Серафима нині перебуває у столиці та робить все необхідне для належної організації виставки.

Блаженніший Митрополит Володимир – видатний ієрарх, якого добре знали і цінували у православному світі. Він був, зокрема, ректором Одеської духовної семінарії (1965–1966 рр.). Багато цікавих сторінок його життя були пов»язані саме з Одесою.

Його восприємником у постризі був преподобний Кукша Одеський. «Я вірю, що він молився за мене і молиться сьогодні», — говорив Митрополит.

Варто зазначити, що трудами Митрополита Володимира Українська Православна Церква за 22-річний період його предстоятельства зміцніла та збільшилась, ставши однією з найбільших Церков Світового Православ’я.

Ігуменя Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря оприлюднила фоторепортаж про підготовку до відкриття виставки до 10-річчя преставлення Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана).

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews