В Одесі відбулося відкриття виставки присвяченої дітям війни

У приміщенні Одеської обласної організації Спілки художників України відкрито виставку, яка зібрала чимало глядачів вже у перший день роботи. Це шанувальники творчості відомої художниці Естер Серпіонової, яка нині є монахинею Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря в Одесі. Монахиня Таїсія продовжує творити чудові картини на різні актуальні теми сьогодення і не лише.

Глядачів виставки привітала ігуменя жіночої обителі УПЦ в Одесі.

«Діти війни» - виставка монахині Таїсії (Естер Серпіонової). Сьогодні відбулося її відкриття у приміщенні Національної спілки художників.
Сама - дитина минулої війни, художниця осмислює ті реалії в нинішньому вимірі. «Україна переможе!» - ось рефрен цієї виставки», - пише матушка Серафима на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Виставка «Діти війни» є однією з багатьох, які останнім часом відкривали в Одесі. Кожна виставка матушки Таїсії супроводжувалася справжнім аншлагом.

На сторінці настоятельки жіночого монастиря, матушки Серафими (Шевчик) опублікований фоторепортаж про справді цікаву та визначну подію в культурному житті Одеси.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews