В Одесі згадували Предстоятеля УПЦ, Митрополита Володимира (Сабодана)

5 липня, в 9-у річницю з дня блаженної кончини Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Володимира, митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел звершив заупокійну панахиду за приснопам’ятним предстоятелем Української Православної Церкви.

Про це повідомила єпархіальна прес-служба в Одесі.

За словами архідиякона Одеської єпархії УПЦ Андрія Пальчука, - Митрополита Володимира (Сабодана) любили всі за його віру, стійкість, працю задля становлення Церкви.

«Українська Православна Церква отримала великий авторитет. Митрополит Володимир зробив для церкви дуже багато.

Митрополит Одеський та Ізмаїльський Агафангел був близьким другом нині покійного Митрополита Володимира. Ми завжди будемо молитися за цю світлу і добру людину», - наголосив архідиякон Андрій Пальчук.

«Сьогодні - день преставлення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана). Його заслуги перед Україною незліченні! Мала велику честь і радість входити до його команди і багато років працювати в ній. Вічна, вдячна памʼять», - пише на власній сторінці у соцмережі Фейсбук ігуменя Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ, матушка Серафима.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews