В Одесі постраждалим від обстрілу надають допомогу

Триває надання допомоги жителям будинків на проспекті Шевченка, 33 та 33б, які постраждали внаслідок ракетного обстрілу 26 березня. Про це інформує сайт мерії.

В оперативному штабі, розгорнутому біля будинків, співробітники Приморської районної адміністрації продовжують приймати заявки на отримання компенсації за пошкоджені вікна і двері.Також на місці працюють міжнародні благодійні організації, які надають фінансову, юридичну та психологічну допомогу.

Організація «ACTED» оформлює і надає грошову допомогу в розмірі 10 800 гривень на одне домогосподарство. БФ «Ранок відродження» організував харчування для постраждалих, рятувальників і комунальників. Юридичну допомогу, зокрема оформлення документів за програмою єВідновлення, надають організації «Право на захист», «ACTED» та ГО «Десяте квітня».

«Ми вдячні усім волонтерам і громадським організаціям, які надають таку вагому допомогу місту. Завдяки спільним зусиллям міської влади, благодійників та одеситів ми впораємося із будь-якими труднощами», - зазначила радниця міського голови з соціально-гуманітарних питань Вероніка Етнарович.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews