Геннадій Труханов: З боку одеської мерії буде підготовлений презентаційний лист

Мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з Почесним консулом Королівства Норвегія в Одесі Олегом Фомичьовим. Про це повідомляє офіційний сайт міста.

Як зазначив пан Почесний консул, наразі співробітництво з Норвегією - це здебільшого приватні проєкти, маленькі цеглинки, з яких у майбутньому має бути побудований міцний та надійний міст. Тим більше, що Королівство Норвегія націлене на розвиток співробітництва з Україною та збільшення морського потенціалу Одеси. Це було проголошено Послом Норвегії в Україні пані Хеленою Санд Андерсен під час перебування з офіційним візитом норвежської делегації в Одесі у березні цього року.

Під час діалогу мер Одеси обговорив з паном Почесним консулом розробку стратегії взаємодії через споріднення з одним із норвезьких міст. З боку одеської мерії буде підготовлений презентаційний лист.

«Саме час зосередитися на розвитку співробітництва з країнами Балтії та Північної Європи. Сподіваюсь, що ми своїм одеським теплом розтопимо нордичний характер норвежців», - зазначив Геннадій Труханов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews