Одеська єпархія УПЦ готова прийняти в своїх монастирях та надати необхідну допомогу постраждалим від атаки ворожих дронів

2 березня внаслідок ворожого обстрілу в Одесі постраждав житловий будинок, і вже, на жаль, є 5 загиблих. Рятувальна операція триває. Під завалами ще можуть бути люди.

«Ми не можемо знайти слів, щоб описати це горе. Серед загиблих є дитина, яка учора разом з мамою заснула і вже ніколи не прокинеться.

Біль і страх - ось що принесла війна», - наголосили в Одеській єпархії УПЦ.

В єпархіальній прес-службі наголосили, що у триває молитва біля Касперівської ікони Божої Матері щоби просити Її заступництва. «Віримо і сподіваємося, що з Божою допомогою ми зможемо пройти всі ці випробування і якнайшвидше зустріти мир на нашій землі».

В Одеській єпархії УПЦ повідомили, що всіх, хто залишився без даху над головою, готові прийняти в монастирях УПЦ та надати всю необхідну допомогу. З усім питань просять звертатися на гарячу лінію Одеської єпархії УПЦ: +380936150820

З благословення Митрополита Одеського та Ізмаїльського, Владики Агафангела єпархія надає допомогу переселенцям та всім, хто опинився внаслідок початку війни за межею бідності.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews