Голова Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев взяв участь в обговоренні виконання мобілізаційних заходів в Одеській області

Під головуванням начальника Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олега Кіпера відбулася робоча нарада про хід виконання мобілізаційних заходів на території Одеської області. До участі у нараді в режимі відеозв’язку долучилися голови (начальники) районних державних (військових) адміністрацій, керівники структурних підрозділів (головні спеціалісти) з мобілізаційної роботи місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, ТЦК та СП, правоохоронних структур.

Від Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації у нараді взяли участь голова РД(В)А Родіон Абашев, перший заступник голови Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Сергій Проданов, головний спеціаліст з мобілізаційної роботи Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Сергій Бутенко.

В ході наради були розглянуті питання вдосконалення механізму виконання вимог Закону України про мобілізаційну підготовку і мобілізацію. Також були заслухані звіти голови (начальників) районних державних (військових) адміністрацій про хід мобілізації на місцях, проблеми, які виникають при цьому, а також пропозиції щодо їх вирішення.

За підсумками наради керівництвом державних органів влади були надані відповідні доручення і рекомендації.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews