В Одеській області обговорили питання проведення мобілізації

1 березня 2024 року під головуванням першого заступника голови Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Сергія Проданова відбулась нарада, у якій взяли участь заступниця голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко, представники керівництва територіальних громад, ТЦК та СП, правоохоронних структур Ізмаїльського району.

В ході наради були обговорені питання щодо виконання вимог законів України про оборону, мобілізаційну підготовку і мобілізацію.
Зокрема були заслухані звіти представників районних територіальних громад про хід мобілізації на місцях. Відповідно представниками ТЦК і СП були доведені до відома мобілізаційні плани по кожній територіальній одиниці Ізмаїльського району.

Також керівництвом РДА було запропоновано посилити роботу з будівництва і реконструкції захисних споруд і укриття на території району.

Були розглянуті питання додаткових заходів щодо забезпечення правового режиму воєнного стану і допомоги ЗСУ України.

За підсумками наради представникам керівництва територіальних громад були надані відповідні доручення і рекомендації щодо проведення оборонних і мобілізаційних заходів у Ізмаїльському районі.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews