Запропоновано посилити заходи щодо виконання мобілізаційних планів по кожній територіальній одиниці Ізмаїльського району

Начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев провів нараду з питань проведення мобілізаційних заходів на території Ізмаїльського району.

В нараді взяли участь перший заступник голови Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Сергій Проданов, головний спеціаліст з мобілізаційної роботи Ізмаїльської районної державної (військової) адміністрації Сергій Бутенко, представники керівництва територіальних громад, ТЦК і СП, правоохоронних структур Ізмаїльського району.

В ході наради були обговорені питання щодо виконання вимог Закону України про мобілізаційну підготовку і мобілізацію. Зокрема були заслухані звіти представників районних територіальних громад про хід мобілізації на місцях. Відповідно представниками ТЦК і СП було доведені до відома і запропоновано посилити заходи щодо виконання мобілізаційних планів по кожній територіальній одиниці Ізмаїльського району.

За підсумками наради представникам керівництва територіальних громад були надані відповідні доручення і рекомендації щодо проведення оборонних і мобілізаційних заходів у Ізмаїльському районі.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews