Одеська область: міському голові Березівки подякували за допомогу учням дитячого освітнього закладу

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України. Таку думку висловили на сторінці ліцею №3 у місті Березівки.

Автори повідомлення наголосили, що необхідність підтримки дитячих освітніх заходів добре розуміє міський голова Валерій Григораш.

Завдяки йому та іншим небайдужим ліцей отримав інтерактивний комплект (дошка+проєктор), SMART-телевізор, комплект парт та стільців для учнів.

Адміністрація освітнього закладу, педагогічний, учнівський та батьківський колективи висловили щиру подяку за підтримку та допомогу.

«Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.
Надаючи допомогу, Ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за освітній процес підростаючого покоління. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань», - наголошують автори оприлюдненого повідомлення.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews