Одеська область: волонтер благодійного фонду «Аджалик» закликав голів ОТГ брати приклад з міського голови Березівки

Сьогодні всі голови територіальних громад, місцеві ради мають зосередити свої зусилля навколо підтримки Збройних Сил України. У цьому переконаний волонтер благодійного фонду «Аджалик» Станіслав Ткачук.

За його словами, нині вкрай актуальне питання Fpv дрони. «Чому б громадам замість ялинок , не закупити ці дрони? Кому потрібен Новий рік, коли війна триває другій рік?
Ті діти батьки яких на передовій, знаєте чого вони хочуть? Побачити їх живими.

Нам всім тут спиться гарно, в теплих хатах. А хлопці мерзнуть в окопах», - зазначив волонтер.

Станіслав Ткачук висловив слова подяки меру Березівки Валерію Григорашу, за те що відгукнувся на прохання допомогти з парафіном. За те що батьки і діти, разом будуть допомагати зробити трішечки тепла для воїнів ЗСУ. «Я знаю, що кожна ОТГ допомагає. Але, не достатньо. Кожна громада може збільшити допомогу ЗСУ. Беріть приклад з мера Березівки.

Кожен з нас в душі волонтер. Ми не маємо ділитися на класи багатий і бідний. Ми маємо всі разом гуртуватися і допомагати, аби на наших землях не було окупанта».

Волонтер фонду «Аджалик» повідомив, що незабаром його колеги будуть плести маскувальні сітки і робити термо-грілки. Наталя Олегівна Рожман , вже пробує перші. «Якщо кожен з нас зрозуміє, що тільки об'єднавшись ми прискоримо Перемогу, тоді війна закінчиться швидше.

Я вже не уявляю життя без поїздки до захисників. Мене зрозуміють ті волонтери, які часто бувають в дорозі на прифронтові території. Як приємно бачити вже такі знайомі обличчя. Як вони раді бачити допомогу від всіх нас.

Це небезпечно, але щоб кожен з вас зрозумів, яке воно життя в окопах або без домівок, я б радив хоч по одній людині брати з собою на такі території. Можливо тоді у більшості прокинеться гідність за свою країну. Ми всі повинні об'єднуватися і зайву копійку відсилати на фронт. Не на відпочинок. А на передову».

Нагадаємо, що головою фонду «Аджалик» є Сергій Кривенко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews