Одеська область: міський голова Березівки зустрівся зі справжнім героєм

Відбулася зворушлива, несподівана для мене зустріч з Героєм. Дійсно, він відважний воїн, справжній козак - Богдан Цурпалюк. Про це на власній сторінці в соцмережі Фейсбук пише міський голова Березівки Валерій Григораш.

«Хочу розповісти вам про нашого земляка Богдана - молодого, мужнього патріота, який з часів АТО встав на захист своєї країни від підступного ворога. Але, на жаль, в 2022-му році захисник отримав важку мінно-вибухову травму.

Він щиро бажав подякувати мені за допомогу, яку Березівська міська рада в 2022 році надала на його лікування. Богдан тоді був в дуже тяжкому стані, в комі, але всі ми вірили, що він сильний і одужає. Так і сталося. Хлопець майже рік лікувався, переніс операції та реабілітацію. Важкий шлях, але вдячні Богові, що живий.

І сьогодні я мав за честь зустрітися з Героєм і подякувати йому за все, що він зробив для кожного з нас. Дуже хочу, щоб у Богдана та його рідних все було добре. Нехай все здійсниться, чого він забажає, наснаги та терпіння», - пише міський голова.

Валерій Григораш висловив слова шани, безмежної поваги Богдану та його рідним. «Низький уклін. Божого благословення. Пам’ятаймо ціну нашого життя… Завдячуємо нашим героям, які наразі боронять Україну».

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews