Мер Ізмаїла привітав волонтерів: Ви стали янголами-охоронцями для підрозділів Сил безпеки та оборони України і тисяч українців

Шановні волонтери міста. Прийміть від Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету щирі вітання зі святом. В умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України Ви стали янголами-охоронцями для підрозділів Сил безпеки та оборони України і тисяч українців, які були вимушені покинути свої домівки та знайшли прихисток в нашому місті. Про це йдеться у привітанні мера Ізмаїла Андрія Абрамченка з нагоди Дня волонтера.

«Завдяки Вам вони отримують потужну підтримку, забезпечені необхідним для облаштування на нових місцях, мають належну увагу і піклування.

Сьогодні кожен мешканець нашої громади розуміє ступінь відповідальності за майбутнє та вносить часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету – у Перемогу над жорстоким та підступним ворогом.

Прийміть від громади нашого міста щирі слова подяки за бажання приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру в свою країну і свою громаду. Завдяки нашій об’єднаності проти росії воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати», - йдеться у привітанні.

Мер Ізмаїла запевнив, що разом вистоїмо та переможемо.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews