Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Військові моряки стали для нас прикладом служіння Українській державі

Шановні військові моряки України, працівники морського і річкового флоту. Дорогі ветерани. Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю з Вашим професійним святом. Про це йдеться у привітанні мера Ізмаїла Андрія Абрамченка з нагоди Дня ВМС України.

«Вже другий рік поспіль ми відзначаємо це свято в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України як свято багатьох поколінь моряків - сильних та мужніх людей, які присвятили себе службі у Військово-Морських Силах Збройних Сил України та зв’язали свою долю з морським та річковим флотом.

Військові моряки стали для нас прикладом служіння Українській державі, Захисниками нашої держави, бойові успіхи яких надихають та наближають Перемогу над російським агресором», - наголосив мер Ізмаїла.

Андрій Абрамченко зазначив, що пишається стійкістю та мужністю матросів і офіцерів, які щодня звільняють українські міста та села.

«Надійний тил – це основа нашої Перемоги.
Ізмаїл є важливим логістичним хабом на Дунаї, який сьогодні вирішує питання державного значення.

Колективи підприємств морегосподарчого комплексу нашого міста забезпечують безперебійну обробку вантажів, збільшують обсяги перевалки і своєю відповідальною працею наближають Перемогу.

Прийміть від громади нашого міста щиру подяку за бездоганну службу, за щоденну працю заради Перемоги!

Слава українським морякам», - йдеться у привітанні.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews