Мер Ізмаїла привітав працівників прокуратури: Висловлюю щиру подяку всім, хто відповідально виконує свої службові обов’язки

Прийміть від Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету вітання з професійним святом - Днем працівників прокуратури. Сьогодні, в умовах широкомасштабної агресії російської федерації проти України, кожен українець прагне Перемоги та справедливості. Про це йдеться у привітанні мера Ізмаїла Андрія Абрамченко працівників прокуратури з професійним святом.

«Ваші професіоналізм і відданість справі поєднують силу державної влади зі справедливістю, зберігають в нашій державі політичну стабільність, законність і правопорядок, захист прав та свобод громадян.

Завдяки силі та мужності Сил безпеки та оборони, разом ми щодня доводимо, що Україна – європейська правова держава й наша головна цінність – це відповідальність, принциповість та впевненість у майбутньому».

Від імені громади міста мер Ізмаїла висловив щиру подяку всім, хто відповідально виконує свої службові обов’язки. «Віримо в майбутнє України, наближаємо Перемогу». – закликав Андрій Абрамченко.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews