Неадекватний одесит накинувся з ножем на чужий автомобіль

Події сталися серед дня у дворі багатоповерхівки на узвозі Марінеска в Одесі, де фігурант проживає. Поліцейські встановили, що він безпідставно прискіпався до співмістянина, який сидів в автомобілі. Зловмисник лаявся і погрожував ножем чоловіку, а коли останній спробував вгамувати агресивного громадянина, той ще більше «розійшовся» і пошкодив ножем автівку, зробивши отвір у вітровому склі та вм’ятини на дверцятах. Завдавши власнику транспортного засобу матеріальну шкоду на суму трохи більше 19 тис. грн, правопорушник пішов додому.

Згодом він вийшов у двір вже з сокирою і почав словесно ображати та погрожувати фізичною розправою двом чоловікам, які розмовляли на вулиці між собою, та юнакові, що вийшов з під’їзду. Налякавши людей, зловмисник знову пішов додому.

Усі громадяни звернулися із заявами до відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1, і правоохоронці встановили особу правопорушника та зібрали докази, що підтверджують протиправність його дій.

«Під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури ми повідомили фігуранту про підозру у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням спеціального пристосованого предмета для нанесення тілесних ушкоджень. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. В ході подальшого слідства ми встановлюватимемо мотиви, що спонукали чоловіка до скоєння злочину», - розповів слідчий у справі Сергій Харламбов.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews