В Одеській області поліція обіцяє покарати неповнолітніх, які танцювали та обговорювали можливість справлення своїх природніх потреб на Алеї Слави загиблим героям

Поліцейські склали адміністративні матеріали відносно неповнолітніх учасників події на Алеї Слави загиблим героям у селищі Іванівка. Підлітків разом з батьками запросили до територіального підрозділу поліції та провели з ними профілактичні бесіди. А складені відносно них адміністративні матеріали вже скерували до суду.

В ході моніторингу інтернет-мережі правоохоронці виявили відео, на якому підлітки, гуляючи пам’ятним місцем, обговорювали можливість справлення там своїх природніх потреб, танцювали, розважалися. Вказана інформація була зареєстрована у встановленому порядку у територіальному підрозділі поліції.

В ході перевірки поліцейські встановили час зйомки, яка була проведена 23 вересня близько 20 години, та трьох її неповнолітніх учасників – двох дівчат та хлопця. Поліцейські їх опитали. З ними та їхніми батьками було проведено профілактичну бесіду щодо недопущення подібної поведінки у майбутньому.

Відносно двох дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, які скерували до суду для розгляду по суті та вирішення питання щодо накладення адміністративного стягнення.

Також поліцейські перевіряють факт можливого порушення працівниками одного з торговельних закладів селища правил торгівлі алкогольними напоями в частині їх продажу особам, які не досягли 18 річного віку. У разі підтвердження цього факту, відносно порушників будуть складені матеріали за ст. 156 КУпАП.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews