Нетверезих водіїв виявляють в Одеській області: норма алкоголю перевищена майже у десять разів

Правоохоронці Березівщини викрили трьох громадян, які у стані сп’яніння керували автомобілями. Відносно двох чоловіків та однієї жінки поліцейські склали матеріали про адміністративні правопорушення, які вже скерували до суду, а автомобілі вилучили і помістили на арештмайданчик.

Водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, виявили співробітники сектору реагування патрульної поліції Березівського районного відділу поліції протягом одного дня під час забезпечення безпеки дорожнього руху на території обслуговування. Двоє чоловіків 27-ми та 56-ти років, попри те що мали ознаки алкогольного сп’яніння, відмовилися від проходження освідування. А от перевірка 31-річної жінки показала, що в її організмі норма алкоголю перевищена майже у десятеро разів.

«Відносно 56-річного чоловіка та 31-річної жінки вперше склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їм загрожує штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік», - розповів начальник сектору реагування патрульної поліції Березівського районного відділу поліції Віктор Корнєєв.

27-річного ж чоловіка, зазначає майор поліції, поліцейські вже вдруге протягом року викрили у скоєнні цього правопорушення, тому відносно нього склали протокол за ч. 2 ст.130 КУпАП. Молодикові загрожує штраф у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34000 гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого або адміністративний арешт на строк десять діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews