В Одеській області тривають перевірки

У місті Березівка посадовці відвідали дитячий будинок сімейного типу, у якому на вихованні 46-річної містянки знаходяться 10 вимушено переселених з Волновахи Донецької області дітей віком від 3 до 17 років.

Посадовці поспілкувалася з жінкою та її вихованцями, впевнилися у тому, що у дітей є усі необхідні умови для комфортного проживання й навчання. Також з ними провели роз’яснювальну роботу щодо дотримання основних правил безпеки.

Під час зустрічі ювенальна поліцейська окремо поспілкувалася з кожною дитиною та зауважила, що за необхідності вони завжди можуть звернутися до поліції по допомогу.

«Ювенальні поліцейські практикують часті відвідування родин, які потребують додаткової уваги та підтримки. Ми акцентуємо увагу громадян на дотриманні правил безпечної поведінки у побуті, у громадських місцях, на природі. Нагадуємо дорослим про їхні обов’язки щодо виховання та піклування про дітей. Дітям наголошуємо на неприпустимості шкідливих звичок, втеч із дому, булінгу тощо», - розповіла інспекторка ювенальної превенції Березівського районного відділу поліції Аліса Недзельська.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews