Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який воював за рідний край

Сумна звістка знову торкнулась Білгород-Дністровського району – його мешканці проведуть в останню путь Олександра Миколайовича Мельниченка, жителя села Випасне. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Білгород-Дністровську районну держадміністрацію.

Мешканець Мологівської громади матрос Олександр Мельниченко народився у 1997 році. Маючи купу власних планів та бажань, хлопець все одно відправився на фронт захищати рідний край від ворога – російського окупанта.

5 серпня, після отримання поранень, не сумісних з життям, на території тимчасового місця зосередження підрозділу, Олександр, на жаль, помер… Він віддав життя за Україну, за її незалежність і територіальну цілісність, за спокій сердець і за майбутнє кожного українця.

“У ці гіркі хвилини Білгород-Дністровська районна державна (військова) адміністрація розділяє горе сім’ї та непоправну втрату. Усі ми схиляємо голови у скорботі. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Вічна пам’ять і слава Герою, який захищав Україну та кожного з нас!“, – висловили свої співчуття у райдержадміністрації.

Вшанування пам’яті та прощання із мужнім захисником України відбулося в с. Випасне (Мологівська ОТГ), вул. Огуленка буд. 92.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews