Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко: Прийміть побажання наснаги у вихованні справжніх захисників нашої України

Сьогодні Ізмаїл вітав з професійним святом тренерів-викладачів спортивних закладів міста. Про це повідомив мер Андрій Абрамченко.

Він наголосив, що під час повномасштабної воєнної агресії росії проти України мужність Сил безпеки та оборони й відданість справі тренерів допомагають збільшувати кількість дітей, які займаються улюбленими видами спорту, загартовують волю до Перемоги та демонструють видатні спортивні досягнення, здобуті завдяки наполегливій роботи та підтримці тренерів.

Заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету привітав спортивних тренерів та разом з керівницею відділу фізичної культури та спорту Тетяною Морій урочисто вручив грамоти та подяки - за плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у спортивне виховання підростаючого покоління, розвиток і популяризацію спорту та з нагоди Дня тренера.

Грамотою управління фізичної культури та спорту Одеської обласної державної/військової адміністрації нагороджений тренер-викладач відділення футболу Ізмаїльської ДЮСШ Сергій Райлян.

Подякою Ізмаїльського міського голови нагороджений тренер-викладач відділення футболу Ізмаїльської ДЮСШ Сергій Савелій.

Грамотами відділу фізичної культури та спорту нагороджені тренер-викладач відділення настільного тенісу Ізмаїльської ДЮСШ Ольга Петренко, тренер-викладач відділення баскетболу Ізмаїльської ДЮСШ Олександра Чорногорець, тренер-викладач відділення боксу Ізмаїльської ДЮСШ Лумініця Румянцева, тренер-викладач відділення дзюдо Ізмаїльської ДЮСШ Ігор Панасішин, тренер футбольного клубу «Дунай» Олександр Добрєв та тренер спортивного клубу «Сварожичі» Сергій Іванов.

«Шановні тренери! Прийміть вдячність за ваш труд та побажання сил й наснаги у вихованні справжніх захисників нашої України», - пише мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews