Житель Одеської області їздив за кермом мотоцикла нетверезий та без прав

На автодорозі сполученням Болград – Кубей наряд сектору реагування патрульної поліції зупинив для перевірки документів мотоцикліста. За кермом перебував 29-річний житель одного з сіл Городненської сільської громади. Чоловік був нетверезий, що поліцейські підтвердили за допомогою алкотестера «Драгер», та без водійського посвідчення відповідної категорії.

В ході перевірки громадянина правоохоронці також з’ясували, що протягом року він вже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічних правопорушень. Відтак відносно водія поліцейські склали протоколи за ч. 2 ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння повторно протягом року) та ч. 5 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, повторно протягом року) КУпАП.

Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду, який, розглянувши їх, виніс постанову про притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності та накладання штрафу у вигляді двох тисяч чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 40800 гривень, без оплатного вилучення транспортного засобу.

 

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews