В Одесі запрацювали тимчасові станції

Сьогодні, 25 травня, начальник Одеського районного управління поліції № 1 Максим Бойко провів об’єднаний інструктаж всіх підрозділів, які нестимуть службу на поліцейських станціях. На заході були присутні також керівники відділів поліції № 2 та 5 Одеського районного управління поліції № 1.

Близько 50 правоохоронців цілодобово обслуговуватимуть поліцейські станції, у святкові та вихідні дні кількість нарядів буде збільшуватися. Для одеської поліції такі станції – звична практика, адже з настанням теплих днів на Одещині більшає людей, що прагнуть відпочити біля моря, частіше збираються в місцях масового дозвілля. Максим Бойко наголосив, що провідне завдання правоохоронців – охороняти спокій та безпеку жителів і гостей міста та слідкувати за дотриманням обмежень і правил воєнного стану.

«Ви нестимете службу в центральній та історичній частинах Одеси, в прибережних і паркових зонах, де ризик скоєння правопорушень в літній період збільшується. Виважено та професійно виконуйте свою роботу. Жителі та гості міста покладаються на вас», - зазначив полковник поліції.

Поліцейські працюють 24/7.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews