ДТП в Одеській області: водію мопеда діагностували травму голови та перелом ноги

Унаслідок автопригоди, що сталася між селами Струмок Татарбунарської ОТГ та Приморське Ізмаїльського району, постраждав керманич двоколісника.

Попередньо поліцейські встановили, що зіткнення сталося, коли 40-річний мопедист здійснював розворот і виїхав на зустрічну смугу, а 73-річний автомобіліст, який рухався у попутному напрямку, в цей час здійснював його обгін.

Водія мопеда госпіталізували до лікарні, де йому діагностували травму голови та перелом ноги. Також у нього відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі. Керманич автомобіля не постраждав. Його перевірили на стан сп’яніння на місці пригоди – він був тверезим.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», - прокоментував т.в.о. начальника Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Добавить комментарий

Новости от od-news.com в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/odnews